Fortsæt til hovedindholdet
Nyheder
Nyheder

Himmelske Dage ansætter projektleder

Lokalkomitéen for Himmelske Dage i Silkeborg 2025 har ansat 47-årige Simon Kangas Larsen som projektleder

Simon Kangas Larsen kommer fra stillingen som præst ved den danske kirke i Toronto, Canada. hvor han har været de sidste knap 5 år. Før det har han blandt andet arbejdet som udviklingschef i KFUMs Sociale arbejde, journalist i DR og direktør for Danmarks Kirkelige Mediecenter samt været aktiv i FDF på både lokalt og nationalt plan.

 

Jacob Duevang Krogh Rasmussen, formand for lokalkomitéen, glæder sig over ansættelsen af Simon Kangas Larsen.

- Simon Kangas Larsen er valgt ud fra et rigtigt stærkt felt og vi ser meget frem til samarbejdet. Han kommer med en bred kirkelig indsigt og mange kompetencer, samt god erfaring med tidligere kirkedage, så vi er helt sikker på, at Simon er den rette til jobbet som projektleder, og i samarbejde med de mange forskellige aktører og frivillige og Lokalkomiteen kan skabe de bedste Himmelske Dage i Silkeborg 2025, siger formanden.

 

Den nyansatte projektleder fremhæver også selv sine egne erfaringer med Himmelske Dage som en motivation for at søge stillingen.

 

- Jeg har selv været deltager på Danske Kirkedage og Himmelske dage et utal af gange og ved hvilken forskel arrangementet kan gøre. Derfor er jeg glad for at få muligheden for at bruge mine kompetencer til at skabe Himmelske dage i Silkeborg og Aarhus stift. Jeg ser frem til at komme helt ind i maskinrummet på Himmelske Dage i Silkeborg så vi kan skabe de bedste rammer, siger Simon Kangas Larsen.

 

Simon Kangas Larsen begynder i stillingen 1. september.

 

Vedhæftede billede er til fri afbenyttelse ved omtale af denne pressemeddelelse og må ikke bruges i andre sammenhænge.

Himmelske Dage

Himmelske dage bliver holdt i Silkeborg i Kristi himmelfartsferien 2025

 

Himmelske Dage er gennem mere end 50 år vokset sig til at være landets største fælleskirkelige event, hvor blandt andet folkekirken, den katolske kirke, frikirkerne og de kirkelige organisationer deltager.

 

Arrangørerne forventer 20.000 besøgende til fordelt over festivalens fire dage.

Privatfoto