Øvrige Ledige stillinger
Nyheder

Økonomimedarbejder

Aarhus Stift søger økonomimedarbejder

Bliver du motiveret af at have ansvar og arbejde med en bred vifte af opgaver indenfor økonomi og bogholderi/regnskab?

Er du struktureret, analytisk, detaljeorienteret og har du ordenssans? Trives du i et job, hvor ansvar og selvstændighed er vigtige nøgleord? Og har du gåpåmod hvad angår nye arbejdsopgaver?

Så har du nu muligheden for at tiltræde en spændende stilling hos Aarhus Stift og blive vores nye kollega.

Stillingen

Du bliver en del af et team, som har et tæt samarbejde med Viborg Stift. Du vil få opgaver for flere aktører bl.a. Fællesfonden (Stiftets regnskab), Stiftsrådet og Stifternes Kapitalforvaltning samt opgaver vedr. systemerne KAS (Kapitaladministrationssystemet) og GIAS (Gravsteds Indbetalings- og Administrations-System). 

Du vil i stillingen indgå i et tæt samarbejde med de øvrige medarbejdere og den økonomiansvarlige, hvor alle har egne opgaver og ansvarsområder, men hvor alle er hinandens forudsætning og hjælper hinanden med opgaverne. 

I dagligdagen vil du desuden have en bred kontakt med de øvrige stifter og menighedsråd om økonomi og du vil opleve at få et bredt netværk.  

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

Du vil komme til at sidde i en betroet stilling, hvor du bl.a. vil få ansvaret for følgende:

 • Opgaver indenfor økonomi og regnskab
 • Bogføring i NavisionStat
 • Rapportering til ledelsen månedsvis og kvartalsvis til Kirkeministeriet
 • Årsafslutning med alt hvad det indebærer + udarbejdelse af årsrapport
 • KAS (Kapital Administrations System)
 • Arbejde med IndFak
 • Debitor- og kreditorstyring
 • Ad hoc-opgaver

Vi forestiller os, at du har følgende kvalifikationer:

Du har en baggrund som Finansøkonom eller HK-økonomimedarbejder. Du er en holdspiller, der er god til at samarbejde, du har gerne erfaring fra lignende arbejde i privat eller offentligt regi. Hvis du har kendskab til Navision, vil det være en fordel.

Du kan arbejde selvstændigt med opgaverne, og tilrettelægge din egen dag, og du kan udvise fleksibilitet i de perioder, hvor der er brug for det.

Du har ikke noget imod at løse både store og små opgaver (som f.eks. vores gavekasse). Du har et godt humør og en åben og lyttende tilgang, og du går til opgaverne med en positiv indstilling.

Vi tilbyder:

 • spændende, alsidige og udfordrende arbejdsopgaver, som du skal løse i samarbejde med dine dygtige kollegaer
 • et stærkt fagligt miljø, hvor videndeling, samarbejde og udvikling prioriteres højt. Vi sørger for en grundig oplæring, og kendskab til folkekirken er derfor ikke en forudsætning
 • Aarhus Stift er en arbejdsplads med en uhøjtidelig omgangstone, ligesom vi er familievenlige med gode fleksible arbejdsvilkår, f.eks. flekstidsordning, løbende kompetenceudvikling og frugt- og massageordning.
 • gode kollegaer i et udviklingsorienteret og engageret arbejdsmiljø
 • lyse, gode og flotte kontorer/faciliteter centralt i Aarhus
 • et udadvendt arbejde med en stor kontaktflade til præster, provster, menighedsråd og dine kollegaer i de andre stifter.

Hvem er vi?

Aarhus Stift er en del af folkekirken. Et stift er en geografisk enhed og samtidig en forvaltningsmæssig institution under Kirkeministeriet. Vi varetager myndighedsopgaver for bispeembedet og stiftsøvrigheden.

Herudover varetager vi opgaven med KAS og GIAS (folkekirkens og stifternes fælles system for kirkegårdenes oprettelse og afregning af gravstedernes vedligeholdelse) samt rådgivningsopgaver overfor menighedsråd, provstiudvalg, stiftsråd, stiftsøvrighed og biskop. 

Aarhus Stift består af 18 engagerede medarbejdere med forskellige faglige kompetencer.

Du bliver en del af et hold af fagligt stærke og rare kolleger, som lægger stor vægt på at hjælpe hinanden, og som har en god og uformel omgangstone.

Løn og ansættelsesvilkår

Stillingen er på 37 timer om ugen. 

Aflønning sker i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen HK/STAT. Ansættelsesområdet er Aarhus Stift.

Vil du vide mere?

Du kan kontakte stiftskontorchef Jette Madsen på 86 14 51 00 eller økonomiansvarlig Inger Lise Øster på 30 70 89 64 med spørgsmål til stillingen. Se yderligere på vores hjemmeside www.aarhusstift.dk

Din ansøgning

Din ansøgning vedlagt cv, eksamenspapirer og evt. andre relevante bilag skal sendes til Aarhus Stift på adressen kmaar@km.dk og skal være os i hænde senest mandag den 3. oktober 2022 kl. 12.00

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag den 11. oktober 2022 i Aarhus Bispegård, Dalgas Avenue 46, 8000 Aarhus C. En evt. anden samtale holdes fredag den 14. oktober 2022.