Stiftsrådets medlemmer
Marianne Rolander

Marianne Rolander

Jeg hedder Marianne Rolander, er 66 år gammel og er pr. 1. april 2010 gået på pension efter 36,5 års ansættelse i Teknisk Landsforbund.

Min nye frihed giver mig tid til min familie og mine interesser, hvori det kirkelige arbejde fylder en hel del. Jeg er kontaktperson i Beder Sogn og er desuden valgt som kasserer. Begge dele fylder meget.

Den kristne tro har fulgt mig i mange år, hvorfor jeg stillede op til menighedsrådet i Langenæs Sogn i 1988 og blev indvalgt på en socialdemokratisk liste. Jeg vil gerne være medbestemmende om, hvad min kirkeskat bliver brugt til!

I 2008 skiftede jeg til Beder Sogn, da vi nu har boet i Beder i nogle år. Ud over de lovbestemte opgaver ser jeg stiftsrådets rolle som en sparringspartner for biskoppen, hvor diverse tiltag og forslag kan diskuteres, inden vi hver især går ud og tager stilling i vore respektive råd.

Jeg finder arbejdet i de af stiftsrådet nedsatte udvalg særdeles vigtigt, hvorfor jeg støtter op om de bedst mulige arbejdsforhold for disse udvalg.

Kontakt:

Marianne Rolander
Kirkeager 4
8330 Beder

E-mail: marianne@rolander.net